пʼятницю, 24 квітня 2020 р.

Навчання на карантині

     Дуже хочеться поділитися своїми враженнями від нашого дистанційного навчання. Я разом із своїми дітками 3-А класу Нововолинського ліцею #8 проводжу уроки онлайн за допомогою програми Zoom.
    Працюємо ми згідно розкладу та маємо чіткий режим. Уроки у нас починаються щодня об 11 годині, між уроками дітки, як і в школі, мають перерви по 20 хвилин.
     Великий позитив цих уроків у тому, що ми маємо зворотній зв'язок між собою, можемо спілкуватися, висловлювати свої думки та міркування, бачити один одного. Це дуже важливо зараз, бо діткам дійсно бракує спілкування.
     Для мене важливим є те, що я можу чути відповіді своїх учнів, пояснити їм краще навчальний матеріал, навіть використовуючи дошку, відтворювати аудіо та презентації. У нас є досвід навіть написання диктанту та самостійних робіт. Я бачу, що моїм третьокласникам ці уроки до вподоби, бо вони з радістю ідуть на них щодня.
     Велика вдячність, звичайно, у цьому батькам, бо саме вони встановили програми, налаштували їх та навчили своїх діток у них працювати. Разом ми подолаємо усе. Головне, щоб усі були здорові.
     




Немає коментарів:

Дописати коментар

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

  14 лютого у нашій школі уже стало традицією відзначати день Святого Валентина. Діти чекають на свято з нетерпінням, бо цього дня вони можу...